Gedekte tafelBloementapijtOverzicht van onze zaalVisgerechtBloementapijt

Gedekte tafel

Sfeer foto van een gedekte tafel 't Kringenhof

Read More

Bloementapijt

Assortiment van onze bloemen op de tafel. Seizoensgebonden!

Read More

Overzicht van onze zaal

Overzicht van onze zaal presentatie.

Read More

Visgerecht

Specialiteit 't Kringenhof

Read More

Bloementapijt

Assortiment van onze bloemen op de tafel. Seizoensgebonden!

Read More

Visgerecht

Specialiteit 't Kringenhof

Read More

Slide Title 7

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas pulvinar nibh purus, eget convallis erat efficitur eget.

Read More

Slide Title 8

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas pulvinar nibh purus, eget convallis erat efficitur eget.

Read More

Slide Title 9

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas pulvinar nibh purus, eget convallis erat efficitur eget.

Read More

Verwenmenu’s ’t Kringenhof

Menu 1   € 29,5

          Tomaat mozzarella met pesto

Speenvarken filet met groentekrans en archiducsaus

Dessert van de chef

 

Menu 2   € 36,5

 

Slaatje met gerookte eendenborst

Paprika/tomatensoep

Opgevulde kipfilet met kruidenkaassaus

Dessert van de chef

 

Menu 3   € 37,75

 

Noors gerookt visbordje

Preisoep

Parelhoenfilet in een jasje van spek

Dessert van de chef

 

Menu 4   € 39,75

 

Romig soepje van wortel en koriander

Kabeljauwfilet met seizoengroenten

Sorbet naar keuze

Gemarineerd varkenshaasje met groentekrans en jagerssaus

Dessert van de chef

 

Menu 5  € 45,5

Parmaham met meloen en kruidenolie

Romige waterkerssoep

Scampi in licht pikante roomsaus

Sorbet naar keuze

Kalfsoester met graanmosterdsaus

Dessert van de chef

Menu 6  €49,95

 

Carpaccio van rund en z’n klassiekers

Pompoenroomsoep met spekjes

Papillot met vis

Sorbet met champagne

Kalfsrug met groentekrans en portosaus

Dessert van de chef

Menu 7   € 54,5

 

Paté van de chef met garnituren

Witloofroomsoep met garnaaltjes

kabeljauwfilet op een bedje van prei en beurre blanc

Sorbet van champagne

Mechelse koekoek met groentekrans

Dessert van de chef

Menu 8   € 59,75

 

 Graved lax met citrus en rode biet

Preisoep

Grietfilet met fijne groentjes en beurre blanc

Sorbet van champagne

Lamskroon met kruidenkorst en groentekrans

Dessertbuffet

 

Wijzigen zijn steeds mogelijk in de menu’s.

Voor meer menu’s en buffetten, kan je ons steeds bereiken op ons mailadres.